Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δημοσίευμα στην "Φωνή της Ροδόπης"

Πληροφορηθήκαμε εδώ στην Αθήνα, ότι στις τελετές γιά την 90η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης στην πόλη της Κομοτηνής, παρήλασαν δύο λόχοι καταδρομών του Ελληνικού Στρατού γιά πρώτη φορά στην ιστορία των επετείων , με πρωτοβουλία του Αρχηγού του ΓΕΣ . Εύγε.
Θα περιμέναμε από την Νομαρχία Ροδόπης αλλά και από τον συντοπίτη σας βουλευτή, υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γ. Πεταλωτή να είχαν μεριμνήσει γιά την συμμετοχή περισσοτέρων στρατιωτικών μονάδων στην επετειακή αυτή παρέλαση , κυρίως στοιχείων πυροβολικού,αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης, βαρέων όπλων πεζικού και αντιαεροπορικών όπλων , τα οποία ευτυχώς σε αφθονία διαθέτει ο Εθνικός μας Στρατός.
Η επίδειξη των Όπλων τα οποία προορίζονται γιά την Άμυνα της Πατρίδος μας αναπτερώνει το ηθικό και εθνικό φρόνημα του Λαού μας και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της εθνικής πατριωτικής συνείδησης που σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη η ακριτική Θράκη που πλήττεται ήδη από καλπάζουσα ανεργία και πρωτοφανή οικονομική ύφεση.
Έχουμε , πολλές φορές, τονίσει ότι η Θράκη θα είναι το πρώτο θύμα των νεοταξικών σχεδιασμών στον ευρύτερο χώρο της εγγύς Ανατολής και ο λαός της ενδέχεται , σύντομα, να κληθεί να καταβάλει βαρύτατο τίμημα. Η προϊούσα μετανάστευση , η αποβιομηχάνιση, η ανακατανομή του φυσικού ορυκτού και επίγειου πλούτου της περιοχής με άλλους γειτονικούς λαούς, η ουσιαστική ακύρωση του πετρελαϊκού αγωγού
Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , είναι μερικοί από τους βασικούς πυλώνες της επερχόμενης οικονομικής και γεωπολιτικής μετάλλαξης της Ελληνικής Θράκης σε άνευρο πολυπολιτισμικό και πολυεθνικό μόρφωμα υπό την αιγίδα των οργάνων του νέου Οθωμανισμού και τα αδιάφορα βλέμματα του Αθηναϊκού κράτους.

Με τιμή,

Μιχάλης Σ. Βάρδας
Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής (2004-2007),
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός,
Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον φαίνεται ότι πετρελαϊκός αγωγός Πύργου - Αλεξα
    νδρούπολης δεν πρόκειται να υπάρξει. Γιά την ματαίωση
    του μεγάλου αυτού Έργου η Ελληνική πλευρά θεωρεί
    υπεύθυνη την Βουλγαρική και τανάπαλιν. Η Βουλγαρία
    φαίνεται να επικαλείται σύνταξη νέας περιβαλλοντικής
    μελέτης διάρκειας 6 μηνών και έπεται συνέχεια από
    μέρους της Ελλάδος. Αυτά παθαίνει όποιος δανείζεται
    αλόγιστα και μετά δεν έχει να πληρώσει τα οφειλόμενα
    όπως συμβαίνει και με τις δύο γειτονικές χώρες μας.
    Η εθνική ανεξαρτησία καταργείται και την διοίκηση της
    πατρίδας αναλαμβάνουν οι δανειστές μας, μέσω του ΔΝΤ,
    που μας επιβάλλει τους δικούς τους όρους.

    ΚΔΑ, Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή